Blue Office

Blue Point levert een aantal IT-diensten, veelal in combinatie met de levering en implementatie van producten . De belangrijkste diensten zijn:

 

Projecten
Blue Point voert IT-projecten uit voor opdrachtgevers in heel Nederland. Deze IT-projecten houden in het ontwikkelen van maatwerksystemen, het implementeren van standaard pakketten en het installeren en configureren van hardware systemen en netwerken.

 

Detachering
Het verkrijgen van de juiste kennis- en ervaringspatronen voor uw IT-projecten is vaak niet eenvoudig. De medewerkers van Blue Point beschikken over de benodigde kennis en ervaring welke in uw projecten wellicht van groot belang zijn. Blue Point detacheert haar medewerkers op basis van specifieke kennis en ervaring, waardoor de toegevoegde waarde van de Blue Point-medewerker in uw project hoog is.

 

Consultancy
Blue Point kan als aanbieder van totaaloplossingen een belangrijke bijdrage leveren aan het selecteren van de juiste componenten voor uw informatie-infrastructuur. Blue Point beschikt over consultants die zowel op het gebied van hardware en systeemsoftware, alsook voor applicatie-software veel ervaring hebben. Hun kennis kan voor u van groot belang zijn, indien moet worden bepaald hoe de onderdelen van de IT-infrastructuur kunnen worden verkregen en worden geïnstalleerd.

 

Opleidingen
Blue Point verzorgt opleidingen op het gebied van applicatiesoftware, systeemsoftware en systeem-management. Deze opleidingen kenmerken zich door de op maat gesneden opleidingsprogramma's en de mate waarin persoonlijke begeleiding voorop staat.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de verkoopafdeling van Blue Point, te bereiken op telefoonnummer +31 (0)547 380 650. U kunt ook e-mailen. Vult u dan het informatieformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.